• Αθήνα - Ομόνοια 28ης Οκτωβρίου (Πατησίων) 23,
    TK 104 32
  • Παραγγελίες-Ερωτήσεις-Διαθεσιμότητα 2103214472 - 2103212926
  • Email: info@roloi4u.gr

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ

Η χρήση του παρόντος δικτυακού καταστήματος συνεπάγεται και την πλήρη αποδοχή των πιο κάτω όρων. Αν δεν συμφωνείτε με τους όρους παρακαλώ αποφύγετε την χρήση του καταστήματος .

Η εταιρεία Time Out Σταθόπουλος Ο.Ε. που είναι ιδιοκτήτρια εταιρεία του παρόντος δικτυακού τόπου, κατέχει όλα τα πνευματικά του δικαιώματα και δεν τα παραχωρεί, πωλεί η ενοικιάζει. Επίσης απαγορεύεται η αντιγραφή του περιεχομένου στο σύνολο του η τμηματικά για εμπορική η άλλη χρήση χωρίς την προηγούμενη άδεια της ιδιοκτήτριας εταιρείας (μέσω του νόμιμου εκπροσώπου).

Η εταιρεία Time Out Σταθόπουλος Ο.Ε. ακολουθεί και εφαρμόζει τις αρχές προστασίας προσωπικών δεδομένων όπως ακριβώς προβλέπονται από το Ευρωπαϊκό και διεθνές δίκαιο (Προεδρικό Διάταγμα υπ’αριθ. 131/2003. Προσαρμογή στην Οδηγία 2000/31 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο, στην εσωτερική αγορά) – (Συμπεριλαμβανομένου του Γενικού Κανονισμού (ΕΕ) 2016/679, του ελληνικού νόμου Ν. 4264/2019).
Εφαρμόζει επίσης ρητά τον νόμο 2472/1997 για την προστασία του ατόμου από την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα. Έτσι δεσμεύεται ρητά ότι δεν παραχωρεί, πωλεί, ενοικιάζει, δημοσιοποιεί, ανταλλάσσει η εκμεταλλεύεται με οποιοδήποτε τρόπο τα προσωπικά σας δεδομένα και τα χρησιμοποιεί μόνο για την αποστολή των εμπορευμάτων σας ή για την ενημέρωσή σας εφόσον το ζητήσετε.  

Η εταιρεία Time Out Σταθόπουλος Ο.Ε. παρουσιάζει τα προς πώληση προϊόντα της με φωτογραφίες που έχουν παραχωρηθεί από τους αντιπροσώπους των εταιρειών.
Οι φωτογραφίες έχουν ελεγχθεί από τους υπεύθυνους του καταστήματος αλλά παρ’ όλα’ αυτά ενδέχεται να υπάρχουν σφάλματα απεικόνισης.  Για αυτό το λόγο το κατάστημα δεσμεύεται σε περίπτωση που το προϊόν δεν ανταποκρίνεται στις επιθυμίες σας, να σας το αντικαταστήσει άμεσα ή να σας επιστρέψει το αντίτιμο που έχετε καταβάλει για αυτό και μόνο. Το προϊόν πρέπει να επιστραφεί μέσα σε δεκαπέντε ημέρες από την αγορά του χωρίς περαιτέρω διευκρινήσεις, αρκεί να είναι στην αρχική του κατάσταση, αχρησιμοποίητο (πέραν της δοκιμής), και να περιέχει όλα τα παρελκόμενα της αρχικής του συσκευασίας.

Οι τιμές των προϊόντων περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24% και μπορεί να αλλάξουν οποιαδήποτε στιγμή. Σε καμία περίπτωση όμως δεν αλλάζουν μετά την πραγματοποίηση της αγοράς. Δηλαδή ακόμη και αν γίνουν αναπροσαρμογές στις τιμές τα προϊόντα που έχετε ήδη παραγγείλει θα τα παραλάβετε με την τιμή που ίσχυε την στιγμή της παραγγελίας.

Η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να αλλάζει όποτε κρίνεται απαραίτητο τους παρόντες όρους.

1. ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Μπορείτε να ολοκληρώσετε της παραγγελία σας επιλέγοντας έναν από τους παρακάτω τρόπους πληρωμής:

Πληρωμή με αντικαταβολή.

Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.
Αφότου γίνει η παραγγελία, κάνετε κατάθεση του ποσού σε έναν από του ακόλουθους τραπεζικούς λογαριασμούς:

EUROBANK:
Αριθμός Λογαριασμού: 0026.0062.13.0201037266
IBAN: GR4602600620000130201037266

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ:
Αριθμός Λογαριασμού: 143 440 27900
IBAN: GR5101101430000014344027900

ALPHA BANK:
Αριθμός Λογαριασμού: 101 00 2002 024592
IBAN: GR3501401010101002002024592

Στο όνομα κατόχου βάζετε το Time Out Σταθόπουλος Ο.Ε.

Αφού ελεγχθεί η κατάθεση και επιβεβαιωθεί το ακριβές ποσό ξεκινάει η αποστολή της παραγγελίας σας.

Πληρωμή με πιστωτική κάρτα.
Η διαδικασία εκκαθάρισης της πληρωμής σας αναλαμβάνεται από την EuroBank, η οποία και εγγυάται για την ασφάλειά της
 Οι πληροφορίες σχετικά με την κάρτα (αριθμός κάρτας, CVV2, ημερομηνία λήξεως) μεταδίδονται / μεταφέρονται μέσω Διαδικτύου σε κρυπτογραφημένη μορφή (SSL 128-bit encryption) και δεν είναι προσβάσιμες από το ηλεκτρονικό κατάστημα.
Τα συστήματα και οι διαδικασίες που χρησιμοποιούνται από την EuroBank εμποδίζουν σε τρίτους την πρόσβαση στα δεδομένα και τα πληροφοριακά της συστήματα.
Η ιστοσελίδα της Τραπέζης στην οποία εισάγει τα στοιχεία της κάρτας του ο πελάτης, φέρει ψηφιακό πιστοποιητικό για να μπορεί ο καθένας να ελέγξει τη γνησιότητάς της, δηλαδή να διαπιστώσει ότι ανήκει πραγματικά στην Υπηρεσία Eurobank.
Η Υπηρεσία Ηλεκτρονικού Εμπορίου της Eurobank ακολουθεί τις βέλτιστες διεθνείς πρακτικές στον τομέα των πληρωμών για το ηλεκτρονικό εμπόριο και επίσης είναι πλήρως συμβατή με τα πρωτόκολλα ασφαλείας των διεθνών οργανισμών καρτών Verified by Visa και MasterCard SecureCode για ασφαλείς on-line πληρωμές με κάρτα.

Με τη χρήση πιστωτικής κάρτας δεν υπάρχει καμία επιβάρυνση στο ποσό πληρωμής.

Πληρωμή με PayPal.
Το PayPal είναι μια διαδικτυακή υπηρεσία πληρωμών. Η υπ’ αριθμόν ένα προτεραιότητα του PayPal είναι η ασφάλεια των χρηστών.
•    Παρέχουμε συνεχή και ακατάπαυστη παρακολούθηση των συναλλαγών.
•    Ως ηγέτης στην τεχνολογία ασφάλειας, χρησιμοποιούμε την τελευταία λέξη της τεχνικής πρόληψης της απάτης για να βοηθήσουμε να εξαλειφθεί το έγκλημα στον κυβερνοχώρο.
•    Κάθε συναλλαγή ελέγχεται από κορυφαία στο χώρο και πρότυπα μοντέλα αποκλειστικής εκμετάλλευσης που βοηθούν στην καταπολέμηση της απάτης.
•    Αν υποψιαστούμε απάτη ή υποκλοπή ταυτότητας στο λογαριασμό σας, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας αμέσως.
Με τη χρήση του PayPal δεν υπάρχει καμία επιβάρυνση στο ποσό πληρωμής.  

2. ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Γνωρίζοντας τις απαιτήσεις της εποχής και θέλοντας να εξασφαλίσει της τη γρήγορη παράδοση των προϊόντων της, το roloi4u.gr συνεργάζεται με την εταιρεία Γενική Ταχυδρομική, ταχύτερη μεταφορική σε κάθε γωνιά της Ελλάδας. Η παράδοση των προϊόντων πραγματοποιείται σε 1-3 εργάσιμες ημέρες σε κάθε περιοχή της Ελλάδας και δεν επιβαρύνεστε με έξοδα αποστολής, αν η παραγγελία σας υπερβαίνει τα 55 ευρώ. Τα έξοδα αποστολής για την Ελλάδα, για παραγγελίες των 55 ευρώ και κατω, είναι 4 ευρώ.
Για Κύπρο η παράδοση γίνεται σε 3-5 εργάσιμες μέρες, η αποστολή πραγματοποιείται από τα ΕΛΤΑ και δεν επιβαρύνεστε με έξοδα αποστολής, αν η παραγγελία σας υπερβαίνει τα 55 ευρώ. Τα έξοδα αποστολής για την Κύπρο για παραγγελίες των 55 ευρώ και κάτω, είναι 4 ευρώ.
Με την περάτωση της παραγγελίας, αν το ζητήσετε, το Roloi4u.gr  αποστέλλει e-mail με τον κωδικό της αποστολής στην Γενική Ταχυδρομική. Με αυτόν τον κωδικό μπορείτε να παρακολουθείτε την πορεία της παραγγελίας σας μέσω του site και να γνωρίζετε που βρίσκεται κάθε στιγμή.
Σε περίπτωση καθυστέρησης της παράδοσης των προϊόντων, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να μας επιβεβαιώσετε αν επιθυμείτε να ολοκληρώσετε την παραγγελία σας.

3. ΤΙΜΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

Στις τιμές του Site συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α. (24%). Το roloi4u.gr  έχει το δικαίωμα να μεταβάλει τις τιμές των προϊόντων του οποιαδήποτε στιγμή και χωρίς προηγούμενη προειδοποίηση.  

4. ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

Η επιστροφή του προϊόντος είναι δωρεάν από όλη την Ελλάδα εφόσον γίνεται μέσα σε 15 ημέρες από την ημερομηνία παραλαβής του.

•    Αλλαγή λόγω ελαττώματος του προϊόντος ή λάθος σχεδίου. Κατά την αποστολή κάθε παραγγελίας, η εταιρία μας ελέγχει τα προϊόντα για τυχόν ελαττωματικά κομμάτια ή τμήματα αυτών. Σε περίπτωση όμως που τύχει και παραλάβετε προβληματικό προϊόν ή το προϊόν δεν είναι αυτό που παραγγείλατε, έχετε το δικαίωμα να το αντικαταστήσετε, εντελώς δωρεάν.

Σε περίπτωση επιστροφής χρημάτων που προκύπτει από αγορά προιόντος, επιστρέφεται μόνο η αξία του προιόντος και όχι τα μεταφορικά και η αντικαταβολή.

Θα σας παρακαλούσαμε, για τις επιστροφές, να χρησιμοποιήσετε την εταιρεία Γενική Ταχυδρομική και όχι κάποια άλλη εταιρία της αρεσκείας σας, γιατί σε αυτή την περίπτωση θα επιβαρυνθείτε εσείς τα μεταφορικά έξοδα. Στείλετε το δέμα από την Γενική Ταχυδρομική και πείτε να γίνει με χρέωση στο roloi4u.gr (Σταθόπουλος Ρολόι – Κόσμημα Ο.Ε) και στη διεύθυνση που αναγράφεται παρακάτω.
Επίσης μπορείτε να καλέσετε την Γενική Ταχυδρομική και να τους ζητήσετε να έρθουν να παραλάβουν το δέμα από το χώρο σας, χωρίς κάποια επιπλέον επιβάρυνση. Το τηλέφωνο της Γενικής Ταχυδρομικής είναι  210 4851100 ενώ επιπρόσθετες πληροφορίες θα βρείτε και στο http://www.taxydromiki.gr/

Απαραίτητη προϋπόθεση για την επιστροφή του προϊόντος είναι:
α) να μην είναι χρησιμοποιημένο
β) να μη φέρει εσωτερικές ή εξωτερικές φθορές
γ) να βρίσκεται στην αρχική του συσκευασία με την απόδειξη αγοράς του

Δεν μπορούν να γίνουν δεκτές επιστροφές ρολογιών Suunto και smartwatches τα οποία είναι ενεργοποιημένα και έχουν περαστεί προσωπικά στοιχεία.  

Για οποιαδήποτε απορία σε σχέση με τις επιστροφές επικοινωνήστε μαζί μας στο  210 3212926 ή μέσω e-mail στο info@roloi4u.gr για την αποφυγή τυχόν λαθών. 

Διεύθυνση Επιστροφών:
Gold Market – Roloi4u.gr
Time Out Σταθόπουλος Ο.Ε.
Πατησίων 23
Αθήνα 104 32

5. ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

Το Roloi4u.gr σέβεται τα προσωπικά σας δεδομένα και δεν πρόκειται να δημοσιοποιήσει με οποιονδήποτε τρόπο τα δεδομένα σας. Μπορούμε αν μας το ζητήσετε να διαγράψουμε ανά πάσα στιγμή τα δεδομένα σας παρόλο που σε κάθε περίπτωση εγγυούμαστε για την ασφάλεια αυτών.

6. ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ

Η εταιρεία καθώς επίσης και ο χρήστης-καταναλωτής συνομολογούν και συναποδέχονται για την σωστή και με τα συναλλακτικά ήθη λειτουργία του ηλεκτρονικού καταστήματος-ιστοσελίδας www.Roloi4u.gr . Ο χρήστης της σελίδας δεσμεύεται ότι δεν θα χρησιμοποιήσει ποτέ και σε καμία περίπτωση το ηλεκτρονικό κατάστημα-ιστοσελίδα www.Roloi4u.gr για να αποστείλει με e-mail, ή να δημοσιεύσει ή με κάποιον άλλο τρόπο να δημοσιοποιήσει περιεχόμενο το οποίο είναι συκοφαντικό, βλαβερό, ανήθικο, προσβλητικό, απειλητικό ως προς τους ανήλικους κατά οποιονδήποτε τρόπο, εκφράζει φυλετικές, ρατσιστικές , ή εθνικές διακρίσεις. Η εταιρεία μας διατηρεί το δικαίωμα οποιαδήποτε στιγμή να τροποποιήσει τις τιμές των προϊόντων της και χωρίς να έχει αιτιολογήσει νωρίτερα, καθώς και χωρίς να ειδοποιήσει για τις τροποποιήσεις των τιμών.  

7. ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ

Το σύνολο του περιεχομένου της ιστοσελίδας μας αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία της εταιρείας Roloi4u.gr που εδρεύει στη Αθήνα και προστατεύεται από τις διατάξεις τις ημεδαπής και της διεθνούς νομοθεσίας περί πνευματικής ιδιοκτησίας.
Απαγορεύεται ρητά οποιαδήποτε αντιγραφή, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, σημάτων, λογοτύπων, banners, layouts, interface, γραφιστικών σχεδίων, διαφημιστικών ή προωθητικών ενεργειών, ή τροποποίηση, μεταποίηση, παραποίηση, αντιγραφή εν μέρει ή όλο ή καθ’ οιονδήποτε άλλο τρόπο προσβολή των δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας για τα έργα που εμφανίζονται στην παρούσα ιστοσελίδα χωρίς την ρητή, έγγραφη συναίνεση της εταιρείας. Τυχόν παραβίαση των ανωτέρω η εταιρεία ρητώς επιφυλάσσεται για την άσκηση παντός νομίμου δικαιώματος για την διεκδίκηση κάθε ζημίας που θα προκληθεί σε αυτήν.