• Αθήνα - Ομόνοια 28ης Οκτωβρίου (Πατησίων) 23,
    TK 104 32
  • Παραγγελίες-Ερωτήσεις-Διαθεσιμότητα 2103214472 - 2103212926
  • Email: info@roloi4u.gr

ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ

ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Μετά την πραγματοποίηση της παραγγελίας σας, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για την επιβεβαίωση της.

 

Γνωρίζοντας τις απαιτήσεις της εποχής και θέλοντας να εξασφαλίσει της τη γρήγορη παράδοση των προϊόντων της, το roloi4u.gr συνεργάζεται με την εταιρεία Γενική Ταχυδρομική, ταχύτερη μεταφορική σε κάθε γωνιά της Ελλάδας.

Η παράδοση των προϊόντων πραγματοποιείται σε 1-3 εργάσιμες ημέρες σε κάθε περιοχή της Ελλάδας και δεν επιβαρύνεστε με έξοδα αποστολής, αν η παραγγελία σας υπερβαίνει τα 55 ευρώ. Τα έξοδα αποστολής για την Ελλάδα, για παραγγελίες των 55 ευρώ και κατω, είναι 4 ευρώ.

Για Κύπρο η παράδοση γίνεται σε 3-5 εργάσιμες μέρες, η αποστολή πραγματοποιείται από τα ΕΛΤΑ και δεν επιβαρύνεστε με έξοδα αποστολής, αν η παραγγελία σας υπερβαίνει τα 55 ευρώ. Τα έξοδα αποστολής για την Κύπρο για παραγγελίες των 55 ευρώ και κάτω, είναι 4 ευρώ.

Με την περάτωση της παραγγελίας, αν το ζητήσετε, το Roloi4u.gr  αποστέλλει e-mail με τον κωδικό της αποστολής στην Γενική Ταχυδρομική.

Με αυτόν τον κωδικό μπορείτε να παρακολουθείτε την πορεία της παραγγελίας σας μέσω του site και να γνωρίζετε που βρίσκεται κάθε στιγμή.

Σε περίπτωση καθυστέρησης της παράδοσης των προϊόντων, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να μας επιβεβαιώσετε αν επιθυμείτε να ολοκληρώσετε την παραγγελία σας.